• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Yamaha FS1

De Yamaha FS1 kwam in 1969 op de markt. De roterende inlaat met een carburateur die in het motorblok gemonteerd zat maakte de Yamaha FS1 uniek. De bouw van de Yamaha FS1 was eigenlijk gebaseerd op een lichte motorfiets. De FS1 kan snelheden tot wel 90 km/h moeiteloos aan. Dit Yamaha-frame is ook gebruikt voor andere lichte motorfietsen. De Yamaha FS1 is in Nederland geleverd tot 1983, de Honda MT en MB’s leverden veel concurrentie. Maar ook de Yamaha DTmaakte het zijn kleine broer moeilijk. In 1987 kwam de Yamaha FS1 2 RU met een korte comeback. Aangezien de FS1 nog steeds een grote groep liefhebbers kent, levert Zandri nog steeds spareparts. De Yamaha FS1 was een betaalbare, snelle brommer waar veel mensen toen en nu nog steeds veel plezier van hebben. Tevens was het ook opvallend dat het frame in dezelfde kleur als de scooter werd gespoten.

 

Yamaha FS1 banden
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sleutelen aan uw Yamaha FS1.

Er is natuurlijk niets mooier dan lekker bezig te zijn met uw old timer. Sleutelen, smeren en repareren en daarnaast er altijd voor zorgen dat uw Yamaha FS1 in topconditie is. Bij Zandri hebben wij veel hulpmiddellen die deze processen een stuk makkelijker en aangenamer kunnen maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld:

Daarnaast kunt u voor technische vragen altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te hulp en proberen u altijd te assisteren in het onderhouden van uw old timer.