lazyload lazyloadlazyload lazyloadlazyload lazyloadlazyloadlazyload
lazyload

Kettingsloten

Kettingsloten

Verfijn uw zoekopdracht

Veilige kettingsloten voor uw scooter

Een kettingslot is zeer belangrijk tegen diefstal van uw scooter. Voor de meeste scooterverzekeringen dient u een ART-slot van 3 of 4 sterren te hebben. U kunt bij uw verzekering controleren welk ART-slot u nodig heeft. De ketting zit in een stevige hoes zodat deze niet beschadigd tijdens gebruik. Wanneer je tot aanschaf van een kettingslot overgaat, adviseren wij een zo lang mogelijke ketting te nemen (bijvoorbeeld 170cm). Daardoor kan je je scooter altijd ergens aan vast maken.

Goedgekeurde sloten voor uw scooter

alle kettingsloten kunnen voor alle scooters gebruikt worden. Binnen Zandri.nl is er een ruime keuze aan diverse goedgekeurde sloten. Hierbij kunt u onder andere denken aan ART 3, 4 en 5 sterren. Wij raden u dan ook aan om tijdens het aanschaffen van een scooterslot rekening te houden met een ART3 of ART4 goedgekeurd slot. Deze goedgekeurde sloten worden getest door Stichting Art.

Meer informatie over de kettingsloten

Het veiligste is om te kiezen voor een dubbele variant. Bijvoorbeeld een schijfremslot en een kettingslot. Heeft u meer vragen omtrent het aanschaffen van een slot voor uw scooter of brommer. Aarzel niet en neem contact met ons op.

lazyload